Tämä saavutettavuusseloste koskee Aseistakieltäytyjäliitto ry:n verkkosivuston www.akl-web.fi saavutettavuutta. Sivuston saavutettavuutta on arvioitu sisäisesti viimeksi 18.12.2020.

Aseistakieltäytyjäliitto ry pyrkii takaamaan tämän verkkosivuston saavutettavuuden kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Verkkosivuston saavutettavuuden tilanne

Tämä verkkosivusto täyttää saavutettavuusdirektiivin vaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Sivustolla saattaa olla vanhoja julkaisuja, joiden saavutettavuus on puutteellinen. Muokkaamme vanhoja julkaisuja saavutettavaksi sitä mukaa kun päivitämme niitä tai käsittelemme niitä.

Sivustolla voi olla linkkejä videoihin, joihin ei ole saatavissa tekstityksiä.

Sivustolla voi olla myös muita kohtia, jotka eivät täytä saavutettavuusvaatimuksia. Kaikkien ongelmakohtien etsiminen kerralla olisi hyvin pienten resurssien vuoksi kohtuuton rasite Aseistakieltäytyjäliitolle. Pyrimme kuitenkin korjaamaan saavutettavuudessa ilmenneitä epäkohtia sitä mukaa kun saamme niitä tietoomme.

Lainsäädännön piiriin kuulumattomat sisällöt

Sivustolla on saatavilla kuvia sekä video- tai äänitallenteita, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020.

Palaute saavutettavuudesta

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro puutteista meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla: toimisto@akl-web.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna siitä ensin palautetta meille. Vastauksessa voi mennä muutamia päiviä.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

Verkkosivusto: saavutettavuusvaatimukset.fi(ulkoinen)

Sähköposti: saavutettavuus@avi.fi(sähköposti)

Puhelin: (vaihde) 0295 016 000