AKL toimii ja toteuttaa kampanjoitaan säännöllisesti useilla paikkakunnilla.

Toimistomme neuvoo mielellään, jos olet kiinnostunut aloittamaan paikallistoiminnan jollain uudella paikkakunnalla tai toteuttamaan jotain AKL:n nykyistä projektia tai kampanjaa. Liitolla on tällä hetkellä aktiivisia paikallistoimintaryhmiä Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Vaasassa ja Lappeenrannassa. Jos oma paikkakuntasi puuttuu listasta, juuri sinä olet tervetullut aloittamaan toimintaa.

Toimimme pääosin vapaaehtoisvoimin, joten jokaisen panos on tarpeen. AKL:n aktiiveilla on myös käytössään keskusteluryhmiä Telegramissa. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut toiminnasta!
 

Tapoja osallistua
  • Tule mukaan tapahtumiimme

Suurin osa tapahtumistamme on ilmaisia ja avoimia kaikille kiinnostuneille.

  • Vaikuttamistyö

AKL perehdyttää uusia ihmisiä aseistakieltäytymisen asiantuntijoiksi. Kaipaamme lisää toimijoita kampanjoihimme. Voit myös hakea liiton hallitukseen.

  • Kulttuuritapahtumien järjestäminen

Liitto järjestää useita kertoja vuodessa musiikkikonsertteja toimintansa rahoittamiseksi. Tuemme myös muuta antimilitaristista kulttuuritoimintaa.

  • Kirjoittaminen ja toimitustyö

Aseistakieltäytyjäliiton julkaisema Antimilitaristi-lehti kaipaa jatkuvasti uusia kirjoittajia ja kuvittajia joukkoonsa.

  • Someviestintä

AKL on läsnä useissa sosiaalisen median kanavissa ja niissä viestintä tapahtuu pääasiassa vapaaehtoisvoimin.

  • Harjoittelu Aseistakieltäytyjäliitossa

Aseistakieltäytyjäliittoon voi hakea työharjoitteluun esimerkiksi opintoihin liittyen tai työttömänä TE-toimiston aktivointipalvelujen kautta.
 

Liity sähköpostilistalle

Liity AKL:n tiedotussähköpostilistalle lähettämällä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen akl-lista+subscribe[AT]akl-web.fi. Listalta erotaksesi lähetä viesti akl-lista+unsubscribe[AT]akl-web.fi.