AKL toimii ja toteuttaa kampanjoitaan säännöllisesti useilla paikkakunnilla.

Toimistomme neuvoo mielellään, jos olet kiinnostunut aloittamaan paikallistoiminnan jollain uudella paikkakunnalla tai toteuttamaan jotain AKL:n nykyistä projektia tai kampanjaa.

Toimimme lähes yksinomaan vapaaehtoisvoimin, joten jokaisen panos on tarpeen. AKL:n aktiiveilla on myös käytössään keskusteluryhmiä Telegramissa. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut toiminnasta!
 

Tapoja osallistua
  • Tule mukaan tapahtumiimme

Suurin osa tapahtumistamme on ilmaisia ja avoimia kaikille kiinnostuneille.

  • Vaikuttamistyö

AKL perehdyttää uusia ihmisiä aseistakieltäytymisen asiantuntijoiksi. Kaipaamme lisää toimijoita kampanjoihimme. Voit myös hakea liiton hallitukseen.

  • Kulttuuritapahtumien järjestäminen

Liitto järjestää useita kertoja vuodessa musiikkikonsertteja toimintansa rahoittamiseksi. Tuemme myös muuta antimilitaristista kulttuuritoimintaa.

  • Kirjoittaminen ja toimitustyö

Aseistakieltäytyjäliiton julkaisema Antimilitaristi-lehti kaipaa jatkuvasti uusia kirjoittajia ja kuvittajia joukkoonsa.

  • Someviestintä

AKL on läsnä useissa sosiaalisen median kanavissa ja niissä viestintä tapahtuu isolta osin vapaaehtoisvoimin.

  • Harjoittelu Aseistakieltäytyjäliitossa

Aseistakieltäytyjäliittoon voi hakea työharjoitteluun esimerkiksi opintoihin liittyen tai työttömänä TE-toimiston aktivointipalvelujen kautta.
 

Liity sähköpostilistoille

Liity AKL:n tiedotussähköpostilistalle lähettämällä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen akl-lista+subscribe[AT]akl-web.fi. Listalta erotaksesi lähetä viesti akl-lista+unsubscribe[AT]akl-web.fi.