Työharjoitteluun kesäksi Aseistakieltäytyjäliittoon!

Aseistakieltäytyjäliitto etsii työharjoittelijaa kesäksi Helsingin toimistolleen. Kesäharjoittelijan tehtäviin kuuluvat kesän tapahtumien järjestämiseen osallistuminen, toimistotöissä auttaminen sekä tukituotemyynnin kehittäminen. Kesän tapahtumia ovat mm. Ruokaa ei aseita -työleiri (4.-15.7.), osallistuminen Ruotsin Luulajassa järjestettävälle War Starts Here -toimintaleirille sekä infopisteiden pitäminen festivaaleilla ja muissa tapahtumissa.

Toimenkuvaasi voi kuulua joustavasti oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan myös esimerkiksi ATK- ja graafista työtä tai omatoimisesti kehittämääsi toimintaa. Erityisosaaminen AKL:n toiminnan aloilta katsotaan eduksi muttei ole välttämätöntä. Työaika on varsin vapaa ja harjoittelu voi jatkua myös syksyllä.

Tällä hetkellä toimistollamme työskentelee säännöllisesti yksi työntekijä ja epäsäännöllisesti joukko muita aktiiveja ja työntekijöitä. AKL tarjoaa sinulle mahdollisuuden ottaa osaa aitiopaikalta ajankohtaiseen sodanvastaiseen toimintaan sekä nuorekkaan, kansainvälisen rauhanjärjestöympäristön.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus: oppilaitoksen/työkkärin työharjoittelu, projektirahoitus, korkeakouluharjoittelu tms. - ikävä kyllä AKL:lla ei itsellään ole varaa maksaa palkkaa. Mikäli olet kiinnostunut tai tiedät jonkun joka voisi olla, ota yhteyttä toimistoomme!

Tiedustelut AKL:n toimistolta: puh. 09-7568 2444, 040-863 2786 tai toimisto(at)akl-web.fi