Keskusteluilta kansalaisaktivismista

Maa, 10 Kes 2019 18:00 - 21:00 +0300

Siviilien puolustus -opintopiiri järjestää 10.6 Rauhanaseman salissa (Veturitori 3, Helsinki) kello 18 keskustelutilaisuuden kansalaisliikkeiden kampanjoinnista, järjestäytymisestä ja strategiasta.

Tapahtumassa eri yhteiskunnalliset liikkeet esittelevät omaa toimintaansa ja keskustelevat siitä. Mukaan ovat ilmoittautuneet tässä vaiheessa sekä Joukkovoima että Extinction Rebellion, joka suomalaisittain tunnetaan nimellä Elokapina. Opintopiiri taas esittelee Mahatma Gandhilta ja Gene Sharpilta periytyvää väkivallattoman strategian perinnettä yhteiskunnallisten liikkeiden nostamien käytännön näkökohtien pohjalta. Keskustelu tarjoaa pohjaa oman toiminnan kehittämiseen ja verkostoitumiseen toisten liikkeitten kanssa.

Tapahtuma tarjoaa tuoreen näkökulman kansalaisaktivismiin ja näkökulmia oman toiminnan strategian terävöittämiseen ja organisaation vahvistamiseen. Tule mukaan, jos yhteiskunnallisen muutoksen organisoimisen ja strategian kysymykset kiinnostavat! Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tapahtuma Facebookissa

Esteellisyystiedot: Saliin pääsee kulkuluiskaa pitkin talon Messukeskuksen puoleiselta sivulta. Tontin pienuuden vuoksi luiska on hieman jyrkkä, mutta toimii avustajan kanssa hyvin, ja mahdollisesti ilmankin. Kuva luiskasta alla.

Salin wc-kopeista yksi on suurempi ja sen ovet saa avattua leveämmäksi. Wc-istuimessa on maaliskuusta lähtien tukikaiteet. Tästä kopista löytyy myös kokoontaitettava hoitopöytä.