Tule mukaan toimintaan!

AKL toimii ja toteuttaa kampanjoitaan säännöllisesti monilla paikkakunnilla.

Toimistomme neuvoo mielellään, jos olet kiinnostunut aloittamaan paikallistoiminnan jollain uudella paikkakunnalla tai toteuttamaan jotain AKL:n nykyistä projektia tai kampanjaa.

Toimimme lähes yksinomaan vapaaehtoisvoimin, joten jokaisen panos on tarpeen. Ota siis yhteyttä, jos olet kiinnostunut etsimään kanssamme tietä kohti ikuista rauhaa!!

Keskustoimisto, Helsinki

Aseistakieltäytyjäliitto
Rauhanasema, Veturitori 3, 00520 Helsinki
puh. 040-836 2786
toimisto(at)akl-web.fi

Paikallistoimintaa:

jyvaskyla(at)akl-web.fi
turku(at)akl-web.fi
tampere(at)akl-web.fi

AKL:n hallinto

Ylintä valtaa AKL:ssa käyttää vähintään kaksi kertaa vuodessa kokoontuva liittokokous, joka valitsee hallituksen. Liittokokous on avoin kaikille järjestön jäsenille.

Hallitus kokoontuu keskimäärin kerran kuukaudessa ja huolehtii liiton asioista ja toiminnasta liittokokouksien välissä. Hallituksen puheenjohtajana toimii Paavo Kolttola. Hallituksen keski-ikä on tällä hetkellä n. 25 vuotta. Sen kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille.