Aseistakieltäytyjäliitto - AKL

Aseistakieltäytyjäliitto ry

AKL on antimilitaristinen rauhanjärjestö. Se toimii aseistakieltäytyjien  (siviilipalvelusmiehet, totaalikieltäytyjät, reservinkieltäytyjät) etujärjestönä ja on toisaalta kaikille avoin militarismin vastainen nuorisojärjestö, joka toimii muidenkin kuin aseistakieltäytymiseen suoraan liittyvien kysymysten parissa. Sen jäseneksi voivat liittyä ja siinä toimia kaikki iästä tai sukupuolesta riippumatta.

Tule mukaan toimintaan!

AKL toimii ja toteuttaa kampanjoitaan säännöllisesti monilla paikkakunnilla.

Toimistomme neuvoo mielellään, jos olet kiinnostunut aloittamaan paikallistoiminnan jollain uudella paikkakunnalla tai toteuttamaan jotain AKL:n nykyistä projektia tai kampanjaa.

Toimimme lähes yksinomaan vapaaehtoisvoimin, joten jokaisen panos on tarpeen. Ota siis yhteyttä, jos olet kiinnostunut etsimään kanssamme tietä kohti ikuista rauhaa!!

Vaatimukset siviilipalveluksen uudistamiseksi

Siviilipalveluksen tulee olla samanpituinen kuin lyhimmän varusmiespalvelusajan – 165 vrk

Siviilipalveluksen kokonaiskesto määrittää ajan, jonka asevelvollisuutta suorittava on poissa normaalielämästään ja on näin ollen ainoa objektiivinen rasitusmittari siviili- ja varusmiespalveluksen välillä. Palveluksen suorittamisen ”kokonaisrasittavuus” ja tosiasiallinen sisältö vaihtelevat palvelusmuotojen sisällä niin paljon, että muunlaiset ”rasittavuusvertailut” eri palvelusmuotojen välillä ovat mahdottomia ja tarkoitushakuisia.

AKL:n jäseneksi liitytään maksamalla jäsenmaksu.

Jäsenenä saat:
- Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän kulttuurilehti Antimilitaristin.
- Alennuksia useista AKL:n tukituotteista sekä osallistumis- ja pääsymaksuista.
- Jäsenmaksun maksamalla tuet AKL:n toimintaa ja turvaat antimilitaristisen työn     jatkumista!

Liity sähköpostilistoille

Helppo tapa pysyä perillä AKL:n toiminnasta on seurata järjestön sähköpostilistoja. Akl-lista on liiton yleinen sähköpostilista, moderoitu sivari-lista keskittyy siivilipalvelusaiheisiin ja rea-lista on maanlaajuinen Ruokaa ei aseita -kampanjan lista. Listoille voi lähettää viestejä vain kyseisiä listoja tilaavista eli niille liitetyistä osoitteista.

Yhdistele sisältöä