Bussilla Olkiluotoblockadeen!

Per, 10 Elo 2012 12:00 - Lau, 11 Elo 2012 23:00 +0300

 

 

 

Aseistakieltätyjäliitto järjestää bussikuljetuksen Olkiluotoblockade-tapahtumaan. Edestakaisen matkan hinta on 20 € jäsenille ja 30 €. Yhdensuuntaiset matkat puoleen hintaan. Bussikuljetus lähtee Rauhanasemalta Pasilasta (Veturitori 3) perjantaina 10.8. kello 12.00. Ole paikalla jo 11.30, jotta ehdimme pakata bussin! Bussi ajaa Turun kautta, josta matkustajat poimitaan kyytiin klo 14.00 (Rautatieaseman edestä). Edestakainen hinta Turusta jäsenille 10 €, muille 15 €. Perillä ollaan samana päivänä noin kello 16.00. Aamuvarhaisella bussi ajaa tarvittaessa majoituspaikalta itse tapahtumapaikalle. Paluumatkalle lähdetään lauantai-iltana 11.8. kello 19.00. Mikäli joku bussissa matkustava on tuolloin vielä putkassa, lähtö kaikkien vapauduttua.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

AKL:n toimisto
sähköposti toimisto[at]akl-web.fi
puh. 040-8362786

Tietoa tapahtumasta

Olkiluotoblockade-tapahtuma on sekä ydinvoiman vastainen mielenosoitus että tempaus, jossa osallistujat symbolisesti sulkevat Olkiluodon ydinvoimalan. Tapahtumiin voi jokainen osallistua tavalla, joka tuntuu itselle luontevimmalta. Osallistua voi tavanomaisen mielenosoituksen tavoin, tai tekemällä pienemmissä ja isommissa ryhmissä erilaisia tempauksia. Tempaukset voivat olla täysin symbolisia (esimerkiksi banderollin ripustaminen) tai niillä voidaan konkreettisesti pysäyttää ydinvoimalaan kulkeva liikenne. Pääasia on, että ihmiset ovat liikkeellä – ydinvoiman käytöstä on luovuttava lopullisesti! Olemme jo pahoissa vaikeuksissa uraaniteollisuuden tuottamien ongelmien kanssa. Ydinvoima on kaikista energiantuotantomuodoista ihmisille ja luonnolle haitallisin, ja se purkamisen sijaan ylläpitää keskittyneitä energiatuotanto – ja valtarakenteita. Ydinvoimateollisuuden ja ydinasevarustelun lukuisten yhteyksien vuoksi asia on tärkeä myös antimilitarismin kannalta.

Olkiluotoblockade-toimintaverkostoon kuuluu yksittäisiä ydinvoiman vastustajia, sekä useita ydinvoiman vastaisia ryhmiä ja verkostoja. Kaikki tehdään vapaaehtoisvoimin. Voit myös perustaa oman ryhmäsi, tehdä tapahtumalle julisteen tai järjestää oman blokkaukseen liittyvän tapahtumasi, jos kannatat tempauksen ideaa ja periaatteita.

Tule mukaan valtaamaan tilaa ydinvoimateollisuudelta ihmisten omaan käyttöön!

Lisätietoa tapahtumasta: http://olkiluotoblockade2012.wordpress.com/