Siviilien puolustus -opintopiirin kokoontuminen

Kes, 8 Mar 2017 18:00 - 21:00 +0200

Väkivallattoman toiminnan mahdollisuuksia tutkiva ja kehittävä Siviilien puolustus -opintopiiri käsittelee tällä kertaa Katalonian itsenäistymistä. Kokoontuminen Rauhanaseman (Veturitori 3, Helsinki) saunatuvalla keskiviikkona 8.11. kello 18. Tarkempi kuvaus Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1522959867782870/

Tietoa opintopiiristä:

"Siviilien puolustus" ilmaisee, että tarkoitus on (1) kehittää puolustusratkaisu sotilaallisia ja muita väkivaltaisia pakkotoimia (hyökkäys, miehitys, vallankaappaus ym.) vastaan, joka (2) on väestön itse organisoima ja johtama, ja perustuu (3) väkivallattomaan toimintaan, jota myös (4) opiskellaan, tiedotetaan, harjoitellaan ja kehitetään keskustelun kautta.

Opintopiiri kokoontuu kuukausittain Helsingin Rauhanasemalla. Mukaan voi tulla myös ensikertalaisena. Oppimateriaalina toimii aluksi Brian Martinin Social Defence - Social Change -kirja, jonka voi lukea ilmaisena e-kirjana http://www.uow.edu.au/~/bmartin/pubs/93sdsc/index.html tai ostaa Aseistakieltäytyjäliitolta kuuden euron hintaan. Keskustelu on monipuolista ja polveilevaa ja tilaa annetaan tasapuolisesti.

Rauhanaseman saunatupa on esteellinen tila, johon pääsee pyörätuolilla jyrkän liuskan takia ainoastaan saattajan kanssa. Tilassa ei ole vessaa, johon mahtuisi pyörätuolin kanssa ja myös sauna on esteellinen. Jos tarvitset apua tilaan saapumisessa lähetä etukäteen sähköpostiviesti osoitteeseen toimisto "ät" akl-web.fi ja järjestämme avustajan.

Siviilien puolustus Facebookissa.

Tervetuloa mukaan opintopiiriin. Saa jakaa!