Ruokaa ei aseita

Food Not Bombs

Food Not Bombs

Miljoonat ihmiset näkevät maailmassa nälkää samaan aikaan kun asevarusteluun haaskataan mielettömiä summia. Ruokaa ei aseita -tapahtumien tarkoitus on kiinnittää huomiota tähän tosiasiaan jakamalla ihmisille ilmaista ruokaa. Ruoka on kasvisruokaa, koska lihateollisuus kärjistää omalta osaltaan maailman ruokaongelmaa ja kolmannen maailman nälänhätää, kun voimavaroja käytetään tuhlaavasti karjankasvatukseen.

Näin järjestät Ruokaa ei aseita -tapahtuman

Nämä ovat Helsingin Ruokaa ei aseita -ryhmän laatimat ohjeet REA-tapahtuman järjestämisestä. Ruokaa ei aseita -kampanja nimeä saavat vapaasti käyttää kaikki, jotka haluavat järjestää sen periaatteiden mukaisen ruoanjakotapahtuman. Kaikki ryhmät ovat täysin autonomisia ja päättävät itse toiminnastaan. REA-kampanjalla ei ole mitään muodollista keskusorganisaatiota.

Kansainvälinen Ruokaa ei aseita -työleiri 26.6.-7.7.2017

Maa, 26 Kes 2017 12:00 - Per, 7 Hei 2017 12:00 +0300

 

 

Aseistakieltäytyjäliitto etsii projektikoordinaattoria Ruokaa ei aseita -leirille

Aseistakieltäytyjäliitto etsii projektikoordinaattoria ajalle 12.6.-9.7.2017. Projektikoordinaattorin tehtävä on kansainvälisen Ruokaa ei aseita -työleirin toteuttaminen Aseistakieltäytyjäliiton ja Helsingin Ruokaa ei aseita -ryhmän vapaaehtoisten avustuksella. Leiri järjestetään Rauhanasemalla Helsingin Itä-Pasilassa 25.6.-7.7.

Ruokaa ei aseita Asunnottomien yönä

Maa, 17 Lok 2016 10:00 - 17:00 +0300

 

Helsingin Ruokaa ei aseita -ryhmä osallistuu Asunnottomien yöhön Helsingissä 17.10! Ruoanjako Asunnottoimien yön päätapahtuman yhteydessä Dallape-puistossa iltapäivällä. Tarkemmat tiedot myöhemmin.

Yhdistele sisältöä